TINTON FALLS: NEW STUDENT CTR AT RANNEY

Press release from The Ranney School

On February 1, Ranney School held a dedication ceremony for its new Mann Student Center, a 1,700-square foot renovated space (previously used as a Distance Learning Center) that features mobile work pods, cluster seating for group discussions, a large retractable projection screen for presentations and lectures, and a small café.

The open floor plan is modeled after today’s dynamic workplace designs, and provides students in grades 6-12 with a space to collaborate, socialize, and study. The center will also showcase student, alumni, and guest art exhibitions throughout the year, beginning with Ranney’s Global Citizens installations on global education, and the works of the school’s 2017 Scholastic Art Award winners.

More →